Conference Embassy of Safety

In de Embassy of Safety brengen we ontwerp en beleid samen; ontwerpers, toekomstmakers en denkers bundelen hun krachten en geven tijdens Dutch Design Week (DDW) met elkaar de toekomst vorm. Samen zoeken we naar manieren om onze maatschappij on- en offline zo veilig mogelijk te maken, en de weerbaarheid van mensen te vergroten.

Type event Conference
Datum & tijd

19 Oct 2021 - 14:00 - 16:00

Locatie Entresol, Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Safety
Event
Conference Embassy of Safety
Onderdeel van Embassy of Safety

Verrassende veiligheid: Nieuw gedrag om de samenleving samen veiliger te maken

In de Embassy of Safety geloven we dat er veel kansen zijn om de samenleving veiliger te maken. Om dit voor elkaar te krijgen werken we langdurig samen aan de grote veiligheidsopgaven van deze tijd, zoals jongeren die in de drugshandel terechtkomen of de toenemende risico’s in het digitale domein. Denk hierbij aan misbruik van persoonlijke data en de bedrijven die steeds vaker slachtoffer worden van cybercriminelen. De samenwerkingen tussen veiligheidsorganisaties onderling met (soms onverwachte) andere partijen zorgen voor vernieuwing in dit domein: verrassende veiligheid.

 

Locaties

Entresol, Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube