Conference Embassy of Mobility

Mobiliteit is een noodzaak. Geen doel. Om de zorg te krijgen die je nodig hebt, op je werk te komen, of met je familie ontspanning op te zoeken ben je ervan afhankelijk. En zo zijn er veel voorbeelden.

Type event Conference
Datum & tijd

20 Oct 2021 - 14:00 - 16:00

Locatie Entresol, Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Conference Embassy of Mobility
Onderdeel van Embassy of Mobility

Mobiliteit is een noodzaak. Geen doel. Je bent ervan afhankelijk om de juiste zorg te krijgen, op je werk te komen, of met je familie de ontspanning op te zoeken. Toch heeft de pandemie ons geconfronteerd met een nieuwe wereld, een waarin afstand tussen mensen centraal staat. Het heeft ons laten zien dat het stilleggen van mobiliteit een grote positieve invloed heeft op het milieu en de leefbaarheid van steden. Dit is een kans! Nu is het moment om de ontwerpfout van de vorige eeuw, waarin de auto in urban planning centraal stond, te herstellen en mobiliteit een essentiƫle schakel laten zijn voor leefbaarheid.

Wat als leefbaarheid centraal staat bij het ontwerpen van mobiliteit? Wat als mobiliteit als doel heeft om vervoersbewegingen te voorkomen? Wat als het een positieve bijdrage zou leveren aan het milieu? In de Embassy of Mobility verkennen we de wegen van de toekomst en omarmen we het langetermijnperspectief en de experimenteerdrift die daarvoor nodig is.

Meer informatie over deze Conference volgt.

Locaties

Entresol, Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Plan je route

chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube