i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

BNA Netwerk Circular Architecture

Circulaire financieringsmodellen: van utopie naar inventieve mindset
Type event Talk
Datum & tijd

28 Apr 2021 - 16:00 - 17:30

Event
BNA Netwerk Circular Architecture

Hoe versnellen we de circulaire bouweconomie? Door kennis & kunde te delen om tot nieuwe inzichten en modellen te komen. Om de circulaire financieringsmodellen te ontwikkelen is goed inzicht nodig in verdienmodellen en financiële prestaties in de keten. Een level playing field van architecten, adviseurs, (grondstoffen)leveranciers, aannemers en eindgebruikers. Zijn er kansen? Bestaan de modellen al lang? Of is dit een utopie? Heilige huisjes omver om het doel van een circulaire bouweconomie te bereiken? Een inventieve mindset is sowieso nodig. Sluit je aan bij deze Blockcast en laat je inspireren!

Met als tafelgasten:

  • Madeline Buijs – Sectoreconoom Bouw & Vastgoed – ABN AMRO
  • Anke Verhagen – Business Developer – Sustainability and Circular Economy – Real Estate Finance – Rabobank Nederland en lid van het transitieteam Circulaire Economie
  • Cécile Van Oppen – Mede-oprichter Copper8
  • Jim Teunizen – Partner Alba Concepts

The New Block 

The New Block is een beweging. Een platform voor pioniers. Een netwerk. Een platform heeft changemakers nodig, om-denkers en om-bouwers. Een thuisbasis om te ontmoeten, praten, discussiëren en creëren. The New Block is dát living lab, altijd in ontwikkeling en dus altijd in verandering.

 

 

icon-arrow-thin icon-close-super-thin