i
Aanmelden

U dient zich te registreren voor dit evenement.

Registreer

Beperkt vs. Onbeperkt: Workshop

Op woensdag 23 oktober organiseren Six Fingers en Design for Care een workshop rondom het thema ‘beperkt versus onbeperkt’ in relatie tot mobiliteit. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een aantal probleemcasussen van mensen met een (fysieke of verstandelijke) beperking. We gaan door middel van de ‘Crime Scene Innovation’ methode een verdiepingsslag maken richting de kern van het probleem en op zoek naar kansen voor vernieuwing.

Type event Workshop
Datum & tijd

23 Oct 2019 - 10:30 - 12:00

Locatie Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven
Onderdeel van Embassy of Mobility
Event
Beperkt vs. Onbeperkt: Workshop
Onderdeel van Embassy of Mobility

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vinden er workshops en debatten plaats. Elke dag staat een ander thema centraal.

Doel van ieder debat is niet het verkrijgen van antwoorden, maar het ontdekken van de vraagstukken voor de toekomst. Dit is het primaire uitgangspunt. Het ophalen vanuit de belangrijkste vraagstukken rondom mobiliteit. Het betekent dat we van iedere deelnemer aan het debat verwachten dat zij zich kwetsbaar opstellen en zichzelf zien als onderdeel van de puzzel die we als samenleving moet leggen. Het moet duidelijk worden na de week dat we er alleen samen betekenis aan kunnen geven. Aanmelden kan via deze link.

De Embassy of Mobility wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Gemeente Eindhoven, Park Strijp Beheer, Six Fingers en Dutch Design Foundation

Locaties

Machinekamerplein
5617 AE Eindhoven

Plan je route