Het ArchiefEmbassy of Health

Designing for Chronic Health

De 21ste eeuw is een tijdperk waarin de technologische mogelijkheden ongekend zijn, en we op zoek zijn om nóg langer gezond en gelukkig te leven. We rekken het leven op aan het begin én aan het einde.

De Embassy of Health liet met de tentoonstelling ‘Chronic Health: If not us, then who?’ zien hoe we gezamenlijk de zorg vormgeven. We toonden hoe zorgproducten of -services niet op zichzelf staan maar interacteren binnen een complexe zorgomgeving. Om hieraan vorm te geven, is empathie nodig. Om niet alleen te ontwerpen vóór elkaar, maar zeker ook mét elkaar.

De tentoonstelling dompelde de bezoekers onder in een interactieve omgeving en liet hen beleven wat de rol van ontwerp voor de zorg is en kan zijn: zowel nu, als in de nabije en verre toekomst.

De tentoonstelling vond plaats op twee verdiepingen in het Innovation Powerhouse en bestond uit zo’n 25 werken. Bekijk rechts de catalogus van 2018 om alle projecten te bekijken.

download
Embassy of Health 2018 catalogue
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube